илюстрация БулфотоВчера около 08:10 часа на ул. «Народни будители» във Варна

...
илюстрация БулфотоВчера около 08:10 часа на ул. «Народни будители» във Варна
Коментари Харесай

Две жени пострадаха при пътни инциденти във Варна

илюстрация Булфото

Вчера около 08:10 часа на ул. «Народни будители» във Варна лидерът на рейс от всеобщия градски превоз М.С. (46 г.) от с. Въглен, стопира в колона от коли. Пътничка (58 г.) пада в салона на транспортното средство.

Вследствие на случая дамата е получила фрактура на пръст на крайници, прегледана е и освободена, без заплаха за живота. По случая има формирано досъдебно произвеждане.
По-късно, към 11:30 часа, на ул. «Синчец» лидерът на «Дачия» П.П. (55 г.) от Варна, заради неспазване на задоволителна странична отдалеченост, блъска със задна лява гума пешеходка, намираща се на пътното платно. Вследствие на случая дамата (51 г.) получава травма на пета, прегледана е и освободена, без заплаха за живота. 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 айки (преди 1 секунда) Рейтинг: 1090 | Одобрение: 560     на никое място не написа по какъв начин са осъдени водачите на транспортните средства...глобени ли са най-малко.... Напиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР